ПРОДУКТИ ЗА ВАШАТА КОСА

ANTI-AGE
БЛЯСЪК
БОЯДИСАНА КОСА
ЗА ЕНЕРГИЯ И БЛЯСЪК
ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА
КОСОПАД
   Против косопад
   Шампоан и грижа
ОБЕМ
ПЪРХОТ
   Мазен пърхот
   Сух пърхот
С ТЕНДЕНЦИЯ КЪМ ОМАЗНЯВАНЕ
СВЕТЛИ КОСИ
СУХА КОСА
   Суха коса, липса на гъвкавост
   Суха, увредена и късаща се коса
ФИНА КОСА
ЧУВСТВИТЕЛЕН СКАЛП
Вода за интензивен блясък с восък от магнолия
МАГНОЛИЯ
Вода за интензивен блясък с восък от магнолия-МАГНОЛИЯ
КУПИ ОНЛAЙН >

Описание на действието

Създадена, за да възвърне и засили естествения блясък на косите, тази лека и въздушна вода, съставена на 99% от естествени активни съставки и без силикони, покрива косата със защитен воал от блясък. Нейната формула без отмиване, обогатена с растителен агент за разплитане, улеснява ежедневното оформяне на косата, без да я утежнява. Мека, гъвкава и лека косите разкриват своя интензивен блясък.

Тествана под дерматологичен контрол.

Описание на начина на употреба

Впръскайте върху косата и оформете прическата. Използва се като грижа без отмиване след шампоана на влажна коса за по-лесно разресване или като ежедневна грижа на  суха коса за засилване на блясъка.

Описание на ефикасността

Косата е блестяща: 84%

Косата е лека: 87%

Косите са хидратирани: 87%

(Резултати на самооценка по време на потребителски тест под дерматологичен контрол, проведен при 31 жени с коси без блясък в продължение на 15дни. % на удовлетвореност.)

Обем

100млДопълващи продукти:
ШАМПОАН С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯШАМПОАН С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯ
МАСКА С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯМАСКА С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯ

Растения

МАГНОЛИЯ

МАГНОЛИЯ

Magnolia grandiflora L.

Семейство: Magnoliacea

Употреба на растението:

Козметичната индустрия използва ароматните свойства на цветовете от магнолия в производството на парфюми, есенции и етерични масла. Лаборатории KLORANEса задълбочили изследванията си и откриват отразяващата и защитна способност на восъка от магнолия. Ние избрахме вида MagnoliagrandifloraL., култивиран в югозападна Франция в пепиниерата  Engandou, партньор отговарящ на изискванията на Фитоверигата KLORANE.

Екстрактът е получен чрез накисване на листата в органичен разтворител. След разтваряне на восъка,  разтворителя се отделя чрез изпаряване. Остатъка представлява брутния восък, който е грижливо филтриран и стандартизиран преди да бъде включен в гамата грижа за косата KLORANEс восък от магнолия.

Характеристики:

Магнолията се отличава с устойчивост и блясък на листата си. Този забележителен блясък се дължи на восък, който покрива кутикулата на листата, защитава ги от патогени, от дехидратация и UV лъчите: този восък действа чрез отразяване на светлината и придава на листата изключителен блясък.

Описание Клоран:

Магнолията е голямо и красиво дърво с пирамидална корона, чиято височина може да достигне до 30м в естествена среда. Устойчивите й листа са твърди, овални до елипсовидни с гладки ръбчета. Горната им страна е в блестящо зелено.

Магнолията притежава особеността да цъфти късно след 25- та си годишнина. Цъфти през юни до октомври с красиви и ароматни цветове.

Резюме:

В традиционната медицина в Китай и Япония, кората от вида Magnoliaofficinalisсе използва в различни препарати. Тя е известна с активното си и ефикасно действие при болести на нервната система и чревни разстройства, както и за лечение на кашлица, астма или синузит. За някои медицински заготовки се използват също екстракт от пъпките на MagnoliasalicifoliL. заради противовъзпалителните, нервомускулни и анталергични свойства.


    Pierre Fabre Institut KLORANE Коса | Бебе | Кожа | Очи | Клоран | За контакти
    Правна информация