КЛОРАН

ЛАБОРАТОРИИТЕ
   История
   Научни изследвания
   Сигурност
   Философия
ФИТОВЕРИГА
   От растенията към красотата
   Фитоверига
ФОНДАЦИЯ КЛОРАН
От растенията към красотата
Пътят на един продукт Klorane

Пример за пътя на един продукт Klorane.

За Лаборатории Klorane, създаването на нов продукт е въпрос на страст, креативност, ефикасност, безвредност и най-вече оправдаване на най-добрите ви очаквания.


Активни растителни съставки селектирани с грижа:

Лаборатории Klorane грижливо подбират растенията, които ще послужат за изработването на екстрактите, които се съдържат в състава на продуктите, като в  същото време зачитат растителното биоразнообразие. Растителните екстракти използвани от Лаборатории Klorane, отговарят на стриктните норми на Фитоверигата® Пиер Фабр, гарантираща оптимална ефикасност и безвредност.


Адаптирана и приятна формула:

Екипите от галенисти използват най-модерните техники за създаване на козметични продукти, лесни за употреба, с течни и приятни текстури и аромати.Аналитичните и бактериологични тестове се осъществяват, за да ви гарантират оптимално съхранение.


Тествани за Вашата сигурност:

Козметичните продукти на Лаборатории Klorane са подложени на многобройни тестове, за да ви гарантират максимална сигурност и безвредност. Никой тест не започва без поръчителството на токсиколога за безвредността на съставките на продукта. Върху всеки нов продукт са реализирани тестове за поносимост in vivo, за биометрология, фотобиология и клинични изследвания от проучващи медици или от  центрове за приложно научно изледване.


Тествани, за да сте доволни:

Представителна извадка от мнението на 70 жени ангажирани в тестването на  козметични продукти, отчита получените усещания по време на нанасяне на всички нови продукти, на сляпо сравнявайки ги.Благодарение на техните забележки формулите на продуктите могат да бъдат изменяни, за да задоволят най-добрите ви очаквания. След това тези продукти са поверени на стотина жени, които не са ангажирани, за да могат да ги тестват в реални условия на ползване.


Изработени в модерни фабрики:

Козметичните продукти са изработени във фабриката в Суал, която разполага със сертифицирана система за осигуряване на качеството според нормите ISO9000.Контрол по качеството се осъществява на всеки етап от производството.Подпомаган от важна информатична система, контролът на качеството гарантира сигурността и проследяването на всички операции.Tази фабрика е способна да  произведе 4400 тона продуктaза месец.


Да опазим околната среда и да възпитаме децата си:

Лабораториите ни за изследвания, центровете по екстракция, производство и опаковане са изпълнени с уважение към околната среда. Всичките ни опаковки могат да бъдат рециклирани и са подходящи за разделно събиране. Още повече, благодарение на Институт Klorane, който се старае да окуражава познаването на растителното наследство, децата научават да познават и уважават околната среда по време на ботанически и микологически дни.


Pierre Fabre Institut KLORANE Коса | Бебе | Кожа | Очи | Клоран | За контакти
Правна информация