ПРОДУКТИ ЗА ВАШАТА КОСА

ANTI-AGE
БЛЯСЪК
БОЯДИСАНА КОСА
ЗА ЕНЕРГИЯ И БЛЯСЪК
ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА
КОСОПАД
   Против косопад
   Шампоан и грижа
ОБЕМ
ПЪРХОТ
   Мазен пърхот
   Сух пърхот
С ТЕНДЕНЦИЯ КЪМ ОМАЗНЯВАНЕ
СВЕТЛИ КОСИ
СУХА КОСА
   Суха коса, липса на гъвкавост
   Суха, увредена и късаща се коса
ФИНА КОСА
ЧУВСТВИТЕЛЕН СКАЛП
Против косопад
Против косопад-

Третираща линия от грижи против косопад с екстракт от хининово дърво KLORANE.

Косата ви капе? Липсва й здравина, тонус, изтощена е от смяната на сезоните? Искате да спрете това анормално окапване и да благоприятствате растежа на по-здрава коса?

С гамата против косопад KLORANE успешно ще се преборите със загубата на коса и ще дадете отново на косата си здраве и жизненост.

Открийте цялата сила на Хининовото дърво KLORANE за по-здрава и устойчива коса.

FORCE - Концентрат против косопадFORCE - Концентрат против косопад

Растения

Хинин

Хинин

Cinchona pubescens Vahl.

Семейство: Rubiaceae

Употреба на растението:

Ние отглеждаме Хининът в Еквадор с уважение към екосистемата и контролираме качеството на всяко събрано растение, като следваме списъка с изисквания на Фитоверигата®Клоран. От корите, събирани на ръка, концентрираме активната съставка в екстракт, чиито действия върху косъмната луковица сме доказали и патентовали. Този екстракт е включен в линията третиращи косопада грижи с Хинин Клоран.

Характеристики:

Хининът, дърво произлизащо от Южна Америка, от семейство Rubiaceae,традиционно се използва като стимулиращо и стягащо средство.Ние избрахме вида Cinchona pubescens Valh., тъй като кората му е естествено богата на хинин, молекула със силно стимулиращи свойства, чиято ефикасност е научно доказана.

Описание Клоран:

Червеният хинин е бил традиционно лекарство използвано от Инките за лечение на храносмилателни проблеми и инфекции. Използвала се е изсушената кора на Хининовото дърво, чиято съставка хинин  е била основното лекарство срещу малария. В слаба концентрация, той е горчив тоник, който стимулира храносмилането. За външна употреба, може да се използва в случаи на сърбежи и десквамация на скалпа.

Резюме:

Намалете косопада.
    Pierre Fabre Institut KLORANE Коса | Бебе | Кожа | Очи | Клоран | За контакти
    Правна информация