ПРОДУКТИ ЗА ВАШАТА КОСА

ANTI-AGE
БЛЯСЪК
БОЯДИСАНА КОСА
ЗА ЕНЕРГИЯ И БЛЯСЪК
ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА
КОСОПАД
   Против косопад
   Шампоан и грижа
ОБЕМ
ПЪРХОТ
   Мазен пърхот
   Сух пърхот
С ТЕНДЕНЦИЯ КЪМ ОМАЗНЯВАНЕ
СВЕТЛИ КОСИ
СУХА КОСА
   Суха коса, липса на гъвкавост
   Суха, увредена и късаща се коса
ФИНА КОСА
ЧУВСТВИТЕЛЕН СКАЛП
БЛЯСЪК
МАГНОЛИЯ
БЛЯСЪК-МАГНОЛИЯ

Подарете на косите си интензивен блясък!

Основен критерий за красива коса, блясъкът е също израз на здрав косъм. Но под влияние на външните агресии (UVлъчи, замърсяване), разресване, химическо третиране, вашите коси губят от естествения си блясък: кутикулата се уврежда и не отразява напълно светлината.

За да възвърнат и подсилят блясъка на косите, Лаборатории KLORANE чрез своята растителна и научна експертиза са почерпили от природата абсолютен модел за блясък: листата на магнолия.

Открийте гамата за ИНТЕНЗИВЕН БЛЯСЪК И ЗАЩИТА С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯ.

ШАМПОАН С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯШАМПОАН С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯВода за интензивен блясък с восък от магнолияВода за интензивен блясък с восък от магнолия
МАСКА С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯМАСКА С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯБАЛСАМ С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯБАЛСАМ С ВОСЪК ОТ МАГНОЛИЯ

Растения

МАГНОЛИЯ

МАГНОЛИЯ

Magnolia grandiflora L.

Семейство: Magnoliacea

Употреба на растението:

Козметичната индустрия използва ароматните свойства на цветовете от магнолия в производството на парфюми, есенции и етерични масла. Лаборатории KLORANEса задълбочили изследванията си и откриват отразяващата и защитна способност на восъка от магнолия. Ние избрахме вида MagnoliagrandifloraL., култивиран в югозападна Франция в пепиниерата  Engandou, партньор отговарящ на изискванията на Фитоверигата KLORANE.

Екстрактът е получен чрез накисване на листата в органичен разтворител. След разтваряне на восъка,  разтворителя се отделя чрез изпаряване. Остатъка представлява брутния восък, който е грижливо филтриран и стандартизиран преди да бъде включен в гамата грижа за косата KLORANEс восък от магнолия.

Характеристики:

Магнолията се отличава с устойчивост и блясък на листата си. Този забележителен блясък се дължи на восък, който покрива кутикулата на листата, защитава ги от патогени, от дехидратация и UV лъчите: този восък действа чрез отразяване на светлината и придава на листата изключителен блясък.

Описание Клоран:

Магнолията е голямо и красиво дърво с пирамидална корона, чиято височина може да достигне до 30м в естествена среда. Устойчивите й листа са твърди, овални до елипсовидни с гладки ръбчета. Горната им страна е в блестящо зелено.

Магнолията притежава особеността да цъфти късно след 25- та си годишнина. Цъфти през юни до октомври с красиви и ароматни цветове.

Резюме:

В традиционната медицина в Китай и Япония, кората от вида Magnoliaofficinalisсе използва в различни препарати. Тя е известна с активното си и ефикасно действие при болести на нервната система и чревни разстройства, както и за лечение на кашлица, астма или синузит. За някои медицински заготовки се използват също екстракт от пъпките на MagnoliasalicifoliL. заради противовъзпалителните, нервомускулни и анталергични свойства.
    Pierre Fabre Institut KLORANE Коса | Бебе | Кожа | Очи | Клоран | За контакти
    Правна информация