ПРОДУКТИ ЗА ВАШАТА КОСА

ANTI-AGE
БЛЯСЪК
БОЯДИСАНА КОСА
ЗА ЕНЕРГИЯ И БЛЯСЪК
ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА
КОСОПАД
   Против косопад
   Шампоан и грижа
ОБЕМ
ПЪРХОТ
   Мазен пърхот
   Сух пърхот
С ТЕНДЕНЦИЯ КЪМ ОМАЗНЯВАНЕ
СВЕТЛИ КОСИ
СУХА КОСА
   Суха коса, липса на гъвкавост
   Суха, увредена и късаща се коса
ФИНА КОСА
ЧУВСТВИТЕЛЕН СКАЛП
ФИНА КОСА
Бадем
ФИНА КОСА-Бадем

Шампоан за обем с бадемово мляко KLORANE.

Косата ви е фина и крехка? Липсва й форма? Срещате трудности при оформяне на прическата: статично електричество, сплъстена коса без тонус.

Богато на протеини и амино киселини, които засилват устойчивостта на косъма и предпазват цялостта му, бадемовото мляко KLORANE е идеално за фините коси без форма.

Шампоан за обемШампоан за обем

Растения

Бадем

Бадем

Prunus dulcis Mill. D.A Webb

Семейство: Rosaceae

Употреба на растението:

Ние отглеждаме бадемовото дръвче в Испания с уважение към околната среда и екосистемата и контролираме качеството на всеки събран плод като следваме списъка с условия на Фитоверигата® Клоран. Ние събираме бадемите и след това ги сушим и обелваме, за да получим чрез емулсифициране на маслото във вода,бадемовото мляко, което след това включваме в  Шампоана за обем с мляко от бадем Клоран.

Характеристики:

Бадемът, плодът на бадемовото дръвче,което произхожда от средиземноморската област от семейство Rosaceae, е традиционно известен заради хидратиращите си и омекотяващи свойства. Ние избрахме да отглеждаме видът Prunus dulcis Mill. заради високото му съдържание на протеини и аминови киселини, които подсилват устойчивостта на косъмното стебло.

Описание Клоран:

Бадемовото дръвче се отглежда заради ядливите му ядки и заради употребата му в индустрията. Маслото от „сладък бадем”, извлечено от семката, се използва като успокояващо и омекотяващо в случаи на кожни възпаления. Бадемите влизат също в състава на течните лекарства против болки в гърлото и кашлица.

Резюме:

Придайте плътност и обем на косата си.
    Pierre Fabre Institut KLORANE Коса | Бебе | Кожа | Очи | Клоран | За контакти
    Правна информация