ПРОДУКТИ ЗА ВАШАТА КОСА

ANTI-AGE
БЛЯСЪК
БОЯДИСАНА КОСА
ЗА ЕНЕРГИЯ И БЛЯСЪК
ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА
КОСОПАД
   Против косопад
   Шампоан и грижа
ОБЕМ
ПЪРХОТ
   Мазен пърхот
   Сух пърхот
С ТЕНДЕНЦИЯ КЪМ ОМАЗНЯВАНЕ
СВЕТЛИ КОСИ
СУХА КОСА
   Суха коса, липса на гъвкавост
   Суха, увредена и късаща се коса
ФИНА КОСА
ЧУВСТВИТЕЛЕН СКАЛП
БОЯДИСАНА КОСА
Нар
БОЯДИСАНА КОСА-Нар

Интензивно и бляскаво, боядисването кара косата да изпъква и й дава персоналност и блясък. Но след използването на шампоани, пигментите се отделят от кератина на косъма: цветът се отмива. От друга страна, химичното третиране понесено от косата в момента на боядисването засилва крехкостта й, тя е по-суха, по-твърда при допир. За да се предпази и разкрие цялата яркост на цвета и за да се дадат на боядисаната ви коса всичките грижи от които има нужда, лаборатории KLORANE са избрали съставка с изключителни свойства: нарът.

Балсам с нарБалсам с нарКрем с нарКрем с нар
Шампоан с нарШампоан с нар
Нар

Punica granatum L.

Семейство: Punicaceae

Употреба на растението:

Ние отглеждаме Нара в Мароко с уважение към екосистемата и контролираме качеството на всеки събран плод като следваме списъка с изискания на Фитоверигата®Клоран. От корите ние концентрираме екстракт, чиято ефикасност е научно доказана и патентована: той удължава оцветяването на косъма средно 2 пъти повече. Този екстракт е включен в Шампоана и грижи фиксиращи цвета с Нар Клоран.

Характеристики:

От векове Нарът се използва от мароканските жени заради багрилните си свойства. Ние култивираме уникален вид Punica granatum L., чиято кора е богата на танини, които фиксират цвета върху кератина, и предотвратяват избледняването му. Високото му съдържание на антиоксидантни полифеноли осигурява блясък на косата.

Описание Клоран:

Познат още от Античността, Нарът се използва в Европа само от миналия век насам. Кората на корена е известна с това че е силно лекарство против глисти. Плодът се бори с температурата и храносмилателните проблеми. Зрънцата съдържат калии и витамин C.В тропическите продукти те се използват като съставка или подправка. В козметологията кората на наровото дръвче се използва в масажните масла.

Резюме:

Запазете и удължете трайността на цвета на косата си.
    Pierre Fabre Institut KLORANE Коса | Бебе | Кожа | Очи | Клоран | За контакти
    Правна информация