ПРОДУКТИ ЗА ВАШАТА КОСА

ANTI-AGE
БЛЯСЪК
БОЯДИСАНА КОСА
ЗА ЕНЕРГИЯ И БЛЯСЪК
ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА
КОСОПАД
   Против косопад
   Шампоан и грижа
ОБЕМ
ПЪРХОТ
   Мазен пърхот
   Сух пърхот
С ТЕНДЕНЦИЯ КЪМ ОМАЗНЯВАНЕ
СВЕТЛИ КОСИ
СУХА КОСА
   Суха коса, липса на гъвкавост
   Суха, увредена и късаща се коса
ФИНА КОСА
ЧУВСТВИТЕЛЕН СКАЛП
Суха коса, липса на гъвкавост
Манго
Суха коса, липса на гъвкавост-Манго

Подхранващи шампоан и грижи с масло от манго KLORANE.

Косата ви е суха, дори много суха, твърда и изтощена? Трудно се разресва и се накъсва? Накъдрена е  или естествено къдрава?

Линията от грижи с масло от манго KLORANE е специално разработена за подхранване и възстановяване в дълбочина.

Маслото от Манго KLORANE е известно с  уникалното си богатство на 3 подхранващи  мастни киселини.

Подхранващ третиращ шампоанПодхранващ третиращ шампоанДневен крем без отмиване с масло от мангоДневен крем без отмиване с масло от манго
Подхранващ балсамПодхранващ балсамВъзстановяваща маска за интензивно подхранванеВъзстановяваща маска за интензивно подхранване

Растения

Манго

Манго

Mangifera indica L.

Семейство: Anacardiaceae

Употреба на растението:

Ние отглеждаме манговото дърво в Индия с уважение към екосистемата и контролираме качеството на всеки събран плод като следваме списъка с изисквания на Фитоверигата®Клоран. Берем плодовете в началото на зреенето им, след това им изваждаме костилките. От техните ядки естествено изсушени на слънце, ние извличаме чрез студено пресоване масло, което е включено в Шампоана и подхранващи грижи с манго Клоран.

Характеристики:

Мангото, плод на манговото дърво, свещено дърво произхождащо от Азия, от семейство Anacardiaceae е традиционно използвано заради подхранващите си свойства. Ние избрахме да култивираме вида Mangifera indica L. заради особено високото съдържание на мастни киселини в ядката и заради подхранващите му  и възстановяващи свойства, които са научно доказани.

Описание Клоран:

Това дърво съществува в Азия от близо 4000 години. Индусите са го използвали като източник на храна, но също така и като лечебно средство. Всъщност Мангото се е славело с това, че лекува зъбни заболявания. В Европа не се използва често с терапевтична цел, при все това се слави с високо съдържание на витамини.

Резюме:

Подхранете и възстановете сухата си коса.
    Pierre Fabre Institut KLORANE Коса | Бебе | Кожа | Очи | Клоран | За контакти
    Правна информация